Totul despre blog – cabral.ro

Scris de

Prima nominalizare a concu

sale viagra online

rsului ‘Blogul cititorilor Renne 2012’ este blogul lui Cabral Ibacka. Prezent in blogosfera din 2007, cabral.ro este un blog personal, fara a fi un jurnal online in adevaratul sens al cuvantului. Declarat un blog de idei, stiri, discutii si dezbateri, cabral.ro are peste 19 000 de fani pe Facebook si cont pe Twitter, iar in ultima perioada s-a aflat in primele zece bloguri in topul ZeList.

cabral.ro este un blog despre de toate, scris cu umor si atitudine. Nu are articole foarte mari si frecventa de publicare este neregulata (de la mai multe articole pe zi la un articol la cateva zile). Din punct de vedere administrativ, blogul este are mai multe pagini si o lista lunga de etichete. Nu lipseste nici blogroll-ul, ordonat alfabetic si foarte incapator.

Pe cabral.ro sunt si panouri de reclama, de dimensiuni destul de mari. Reclamele sunt alese individual si sunt legate de continutul blogului astfel incat vizitatorii nu sunt deranjati de prezenta acestora.

Personalitatea si stilul de viata al autorului fac deliciul acestui blog. Vizitatorii lui au fost cuceriti inainte de toate de farmecul lui Cabral Ibacka si mai tarziu de lectiile de online pe care le-a invatat acesta. Totusi, blogul este bine structurat si atragator. In plus, materialele folosesc un limbaj apropiat, sunt presarate cu umor si legate de evenimente sau intamplari cotidiene.

Veti putea vota blogul cabral.ro ca ‘Blogul cititorilor Renne 2012’ dupa ce vor fi prezentate toate nominalizarile concursului.

Sursa: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] celor cinci nominalizari ale concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2012′. Blogurile cabral.ro, danarogoz.onemagazine.ro, alexmazilu.ro, florentindeac.weblog.ro si MakeUp by Rouxy au fost […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.