Mark Zuckerberg a fost numit omul anului de revista TIME

Scris de

Co-fondatorul si CEO Facebook,  Mark Zuckerberg, a fost numit omul anului 2010 de catre revista TIME. Editorul revistei, Rick Stengel, a facut anuntul miercuri seara in timpul show-ului “Today”, difuzat la NBC.

Tot Rick Stengel a enumerat motivele pentru care Mark Zuckerberg a fost ales omul anului: “la 26 de ani, Zuckerberg este cu un an mai in varsta decat prima persoana nominalizata ca fiind omul anului de catre revista noastra, Charles Lindbergh – un alt tanar care a folosit tehnologia pentru a lega continentele. Mark are aceeasi varsta pe care o avea Regina Elisabeta cand a primit aceasta distinctie, in 1952. Spre deosebire de Regina, el nu a mostenit un imperiu; el a creat unul… Pentru ca a reusit sa conecteze peste jumatate de miliard de oameni si sa stabileasca relatii sociale intre acestia (ceva ce nu a mai fost realizat pana acum), pentru ca a creat un sistem nou de a schimba informatii, care a devenit indispensabil, ba chiar putin infricosator uneori si pentru ca a reusit sa determine oamenii sa-si traiasca viata intr-un mod mai inovativ si chiar mai optimistic, Mark Elliot Zuckerberg a fost denumit omul anului in 2010”.

Zuckerberg a creat cea mai populara retea sociala, ce reflecta o transformare majora in modul de comunicare al oamenilor si de a face afaceri.

Sursa: CNN
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.