Conferintele European CSR Lessons pot fi vizionate online

Scris de

Conferintele European CSR Lessons, un eveniment international de elita, in cadrul caruia, 10 invitati straini si 8 din Romania au prezentat studii de caz inedite despre modul in care comportamentul responsabil al unor companii (CSR) poate rezolva probleme grave ale societatii, ale economiei sau ale mediului inconjurator, au fost organizate in perioada 17 – 18 mai, la Bucuresti.

Continutul conferintelor a fost o premiera pentru tara noastra. De aceea, organizatorii le ofera tuturor celor care nu au putut participa posibilitatea de a urmari pe internet montajele video ale acestora.

In acest fel, publicul poate urmari prezentarile de exceptie ale unor proiecte internationale, aduse de invitati din companii europene de top: Dr. Isaac Sheps (Carlsberg UK, CEO), Denis Guibard (France Telecom-Orange, Vice President “Sustainable Development, Products & Services”), Dr. Wolfgang Kraus (OMV Group, Community Relations & Social Affairs Manager), fiind doar cativa dintre speakerii straini care au sustinut prezentari. De asemenea, pot fi urmarite prezentarile unor proiecte de CSR locale, sustinute de vorbitori din cadrul unora dintre cele mai importante companii din Romania: Ana Ilinca Macri (BCR, Head of Internal Communications and Community Affairs), Mona Nicolici (Petrom, Head of Community Relations & Social Affairs), Alina Bratu (URBB, Corporate Affairs Manager). Intreaga lista de vorbitori, precum si inregistrarile sunt disponibile aici.

European CSR Lessons este un eveniment organizat de ResponsabilitateSociala.ro cu sprijinul Eventness. Scopul sau este sa-i ofere publicului din Romania inspiratie despre potentialul CSR, prin exemple de succes din spatiul european.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.