Oficialii SUA, despre Ahmadinejad si Putin: “Hitler” si “Masculul Alpha”

Scris de

Primele informatii din noile documente WikiLeaks au aparut deja in presa. Se zvonea despre acestea ca vor produce tensiuni in randul aliatilor NATO dar si intre marile puteri. Mai mult, se stia ca documentele vor pune oficialii si diplomatii SUA intr-o situatie jenanta. Vedeti imediat si de ce.

In documentele secrete, presedintele francezĀ Nicolas Sarkozy este poreclit “Imparatul gol”. In acelasi timp, Mahmoud Ahmadinejad, presedintele Iranului este numit “Hitler” iar Vladimir Putin, premierul rus, “Masculul Alpha”. Iar poreclele puse de oficialii SUA, in acte oficiale, liderilor politici ai lumii, nu se opresc aici. Muammar Gaddhafi, dictatorul libian, este “blonda fierbinte”.

Potrivit documentelor, care apartin Departamentului de Stat, Barack Obama prefera sa priveasca spre est mai degraba decat spre vest si ca acesta “nu are niciun fel de sentimente fata de Europa”. De asemenea, din documente reiese ca Silvio Berlusconi, premierul italian, “este un vechi prieten al agentului KGB-ist” Vladimir Putin.

Iata si alte porecle si etichete puse de oficialii SUA oamenilor politici din alte state: Angela “Teflon” Merkel, Dmitry Medvedev (presedintele rus) este un “fricos, ezitant” iar Hamid Karzai (presedintele Afganistanului) este un om “condus de paranoia”.

Revenim cu articole suplimentare.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: qbn.com

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] & Tehnica « Oficialii SUA, despre Ahmadinejad si Putin: “Hitler” si “Masculul Alpha” Wikileaks: teroristii vor face arme nucleare imediat dupa Iran […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.