Seful Los Angeles Times a platit o chelnerita sa-i arate sanii

Scris de

Directorul general al Tribune Company, Randy Michaels (foto stanga), i-a oferit unei chelnerite de la Hotelul InterContinental din Chicago 100 de dolari ca sa-i arate sanii, potrivit unui articol publicat de jurnalistul David Carr de la New York Times (NY Times). Desi mai multe persoane care au fost martore la scena i-au confirmat reporterului intamplarea, Michaels neaga ca ar fi facut asa ceva.

O alta sursa a declarat pentru Carr ca a asistat la o discutie intre Randy Michaels si un alt executiv, seful Tribune Interactive Marc Chase, in care cei doi vorbeau despre care angajate ale companiei media sunt “capabile” din punct de vedere sexual. Atentie, sexual, nu profesional!

Asta in conditiile in care compania care detine, printre altele, publicatiile Los Angeles Times, Chicago Tribune si Baltimore Sun, se afla in faliment. Chiar si asa, intre mai 2009 si februarie 2010, executivii Tribune Co. au primit bonusuri in valoare totala de 57,3 milioane de dolari. Suficient cat sa tenteze chelneritele sa le arate si altceva, nu numai sanii.

Sursa: Gawker
Sursa foto: Gawker

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.