Steve Jobs promoveaza Android intr-o reclama din Taiwan

Scris de

In viata reala Steve Jobs a calificat Android cand un “furt”, cand un “rahat” si a fost dispus sa incerce un razboi “termonuclear” pentru distrugerea sistemului de operare dezvoltat de Google.

Dar in viata de apoi, Jobs are o alta cauza: iubeste Android si il promoveaza pe tablete. Cel putin asa e intr-o reclama din Taiwan unde exalta pentru virtutile tabletei Anction Pad, realizata de compania Action Electronics, combinata cu dictionarul sau ultra-performant.
Imbracat in blugi si helanca, brandul propriu Steve Jobs, actorul de comedie Ah-Ken, scoate tableta din buzunarul de la spate al pantalonilor. Si are aripi angelice. “Multumesc lui Dumnezeu ca, in sfarsit, pot sa ma joc si cu alte tablete”, spune “Jobs. Reclama are subtitrare in engleza.

Action Electronics: “Nu putem folosi iOS”

Jobs a murit in octombrie 2011. Binteinteles, reclama nu utilizeaza numele lui Jobs si nici nu se refera la el sau la Apple in vreun fel. Pana acum Apple nu a avut vreo reactie adversa, dar miroase a proces…
“Steve Jobs a promovat intotdeauna lucruri bune pentru oameni, produsele apple, asa ca imaginea sa poate promova si alte lucruri care sunt bune”, a declarat Chelsea Chen, un purtator de cuvant al Action Electronics, companie care produce tot felul de gadgeturi precum DVD-playere portabile, playere auto, televizoare LCD portabile dar si unele clasice.
“Nu avem alternativa, trebuie sa folosim Android, nu putem folosi iOS”, a adaugat ea referindu-se la sistemul de operare dezvoltat de Apple pentru gadgeturile mobile.

Intre faima si satira

Nu e prima oara cand imaginea lui Jobs a fost folosita in Taiwan pentru a promova produse, un efect al faimei sale in insula ale carei companii produc majoritatea gadgeturilor Apple. Anul trecut un personaj asemanator lui Jobs a promovat un ceai verde.
Pe de alta parte, Jobs a aparut si intr-un filmulet satiric. Aici, faimosul inventator a luat casca de pe “Darth Vder” Bill Gates de la Microsoft folosind o sabie laser, insa apoi si-a pus-o pe propriul cap pentru a conduce intreg universul dintr-un birou de pe “Steaua Mortii”.

Sursa: Reuters
Sursa foto: RENNE

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.