Totul despre blog – alexmazilu.ro

Scris de

Iata-te ajunsi la cea de-a treia nominalizare a concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2012’. De data aceasta prezentam un blog de fotografie: alexmazilu.ro.

Saptamana aceasta blogul fotografului Alex Mazilu a stationat pe pozitia a noua in topul blogurilor alcatuit de ZeList. Nici nu este de mirare avand in vedere ca are peste 5000 de prieteni virtuali pe Facebook, este conectat la Google+ si din ianuarie 2008 a inregistrat peste 15 000 de comentarii. Alex Mazilu sustine prin intermediul blogului cauze umanitare si recomanda site-uri si bloguri de citit, urmarit sau doar de divertisment. Blogul sau are o pagina speciala dedicata listelor de recomandari. Gasiti aici bloguri de fotografie si nu numai, impartite in bloguri autohtone si internationale.

De altfel, cei cinci ani de experienta in blogosfera isi spun cuvantul in cazul blogului alexmazilu.ro. Cu o structura simpla, actualizat frecvent, fidel scopului sau declarat (fotografia), fara artificii de crescut in clasamente sau schimburi de linkuri false. O lista lunga de categorii ghideaza vizitatorul printre miile de fotografii semnate de autor. Fiecare fotografie este insotita de o fraza sau doua care o conecteaza la realitatea cotidiana, amplificandu-i astfel mesajul. Rar, pe blog apar si articole dedicate tehnicii fotografice si informatii utile pentru amatori si profesionisti.

Veti putea vota blogul lui Alex Mazilu drept ‘Blogul cititorilor Renne 2012’ de indata ce se vor incheia prezentarile dedicate nominalizarilor.

Sursa: Renne
Sursa foto: alexmazilu.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.