Totul despre blog – Cine e Luiza?

Scris de

luizaclinciu.ro este primul blog nominalizat in cadrul concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2013’. Lansat in blogosfera in 2012, blogul Luizei impartaseste o pasiune veche a autoarei sale: moda si lucrurile frumoase. Este un blog personal, care se transforma cu timpul intr-unul profesional.

Pasiunea pentru haine frumoase a trecut dincolo de paginile revistelor. Luiza confectioneaza haine dupa tipare facute de ea si nu doar le poarta cu placere, ci le si ofera celor care le apreciaza, sub marca Facute de Luiza. Pe langa prezentarea modelelor pe care le creeaza, Luiza publica pe blog si texte personale, care imbogatesc atmosfera. In plus, are o pagina speciala dedicata celor care poarta creatiile ei.

luizaclinciu.ro este un blog tanar, dar cu perspective bune. Are pagina speciala pe Facebook, detalii de contact si cont Breslo, toate pentru o comunicare eficienta cu prietenii si clientii sai. In doar cateva luni, a ajuns la aproape 800 de prieteni virtuali din reteaua de socializare Facebook.

Nici la capitolul design nu sta rau. Atmosfera relaxata, cocheta si primitoare este construita prin culori si texturi bine alese. Paginile nu sunt aglomerate cu gadget-uri inutile, accentul fiind pus pe galeriile de imagini care prezinta creatiile Luizei. Blogul foloseste categorii de produse, o lista a postarilor recente si legaturi catre canalele de comunicare: Facebook, Breslo, etc. De asemenea, marca Facute de Luiza beneficiaza deja de un logo personalizat.

luizaclinciu.ro este un blog facut din pasiune si asta se vede. Publicul sau revine cu placere si se simte aici ca acasa, dovada fotografiile celor care poarta creatiile Luizei. Cu siguranta, marca Facute de Luiza va fi unul dintre castigatorii anului 2013.

Sursa: Renne
Sursa foto: luizaclinciu.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.