Totul despre blog – Jenny McCarthy va scrie pentru Chicago Sun-Times

Scris de

Jenny McCarthy a semnat un contract de colaborare cu publicatia americana Chicago Sun-Times. Ea va administra un blog dedicat problemelor de familie, cresterii copiilor, dar va scrie si despre relatii, fitness si tot ce tine de viata de zi cu zi.

Jenny McCarthy este actrita, model si comediant. S-a lansat in 1993 printr-o aparitie in Playboy care i-a adus titlul de Playmate of the Year si mai multe contracte in televiziune. In prezent, este cunoscuta mai mult pentru implicarea sa in actiuni caritabile in favoarea copiilor bolnavi de autism. Ea insasi este mama unui baietel diagnosticat cu aceasta boala. Este o prezenta constanta la evenimentele legate de autism, iar in 2007 a publicat o carte despre experientele prin care a trecut, intitulata ‘Louder than Words: A Mother’s Journey in Healing Autism’. De atunci a publicat mai multe carti despre ingrijirea copiilor. In 2008, Jenny McCarthy a declansat un scandal de proportii cand a sustinut ca autismul poate fi provocat de vaccinuri.

Totusi, publicatia a tinut sa precizeze ca blogul nu va fi o extensie a activitatii legate de autism si nici un mod de a isi promova ideile: “Jenny McCarthy a fost de acord ca prin intermediul blogului sa-si impartaseasca cu fanii umorul ei specific. Asa cum cititorii nostrii stiu, contributiile lui Jenny sunt vesele si dedicate stilului de viata. Scopul acestui blog nu il reprezinta sfaturile medicale, de aceea subiectele medicale, cum este vaccinarea, nu vor fi atinse aici.”, spun reprezentantii Chicago Sun-Times.

Blogul lui Jenny McCarthy va fi actualizat in fiecare zi, de luni pana vineri. In plus, ea va avea un articol saptamanal in editia tiparita a suplimentului de lifestyle, Splash. Rubrica se va numi ‘Ask Jenny’ si va fi scrisa sub forma unui sfat pentru cititori.

Sursa: huffingtonpost.com
Sursa foto: wikipedia

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.