Totul despre blog – Oana Kovacs si ineptiile

Scris de

Cel de-al doilea blog nominalizat in cadrul concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2013’ este oanakovacs.com. Blog personal, prezent in mediul online romanesc din martie 2010, oanakovacs.com a fost initial un spatiu dedicat intamplarilor amuzante. Intre timp, blogul a ajuns sa reflecte personalitatea autoarei sale si s-a reprofilat pe „literatura, calatorii, Bon Jovi, Provence, muzica, Freddie Mercury, oamenii importanti din viata mea, pin-up girls, alergii, obsesii, filme, diverse conceptii de viata, joburi, principii, mancare, catei, accesorii, sfaturi (nesolicitate) si proza marqueziana”, asa cum aflam din pagina de profil a Oanei. Toate aceste subiecte sunt abordate intr-o maniera personala, sub titulatura „Oana Kovacs – ineptiile mele”.

oanakovacs.com este un blog cu multi admiratori, conectat la retele de socializare si situat in primele 500 de pozitii ale topului de bloguri ZeList. Are peste 400 de prieteni in reteaua Facebook, este conectat la Google+, Twitter, Pinterest. Autoarea lui este ambasador al marcii Strada Fictiunii, produs al editurii All.

Design-ul este specific unui blog personal, cu putine pagini separate, dedicate datelor despre autor si listelor cu preferintele sale. Recomandarile Oanei Kovacs se refera la cartile pe care le-a citit si la cateva bloguri pe care le urmareste. Blogul foloseste si gadget-uri pentru comentarii recente, arhiva si etichete, dar, fiind situate dupa toate metodele de comunicare prin retele de socializare, sunt putin vizibile.

Oana Kovacs publica zilnic cel putin un material. Uneori adauga si fotografii de ilustrare preluate de pe alte site-uri, dar publicul revine nu atat pentru forma de impachetare a materialelor, cat pentru parerile personale si comentariile pe care le contin. Scrie cu umor si entuziasm, se implica in actiuni caritabile, are o parere despre orice si o sustine cu argumente si curaj.

Pentru anul 2013, Oana Kovacs si-a propus sa citeasca 52 de carti si sa le impartaseasca si cititorilor sai. Daca se va tine de cuvant sau nu, aflati doar urmarind oanakovacs.com.

Sursa: Renne
Sursa foto: oanakovacs.com

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] daca blogurile lor vor avea succes anul acesta. Cele sase bloguri nominalizate: luizaclinciu.ro, oanakovacs.com, bialog.ro, tomatacuscufita.com, interactionez.ro si x-tremeradio.ro au avut parte de o prezentare […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.