Totul despre blog – Bianca, un cititor calator

Scris de

bialog.ro este a treia nominalizare a concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2013’. Inceput in 2008, ca blog personal pe platforma Blogger, bialog.ro a capatat in 2011 o adresa personalizata si a schimbat aspectul comun al platformei cu unul facut dupa dorintele autoarei sale, pe numele ei Bianca.

bialog.ro – Travel and reading este dedicat, in principal, celor doua mari pasiuni ale Biancai: lectura si calatoriile. Insotite de fotografii si detalii turistice, de recenzii priceput alcatuite sau doar de pareri personale, postarile sale atrag un public variat, dar fidel. Bianca nu scrie doar despre calatorii si literatura. Abordeaza adesea subiecte legate de filme, retete culinare, muzica, sport, intamplari de zi cu zi, etc.

Desi alcatuit ca un site independent, bialog.ro a pastrat structura unui blog, cu doar cateva pagini pentru categoriile importante si profilul autoarei. Gadget-urile folosite sunt cele frecvent intalnite in lumea jurnalelor online: lista cu postarile recente, cu blogurile vizitate de Bianca, lista comentariilor recente si categoriile frecvente. Sunt prezente si cateva site-uri pe care Bianca le sustine, in general legate de lumea cartilor. Blogul are pagina de Facebook, cu peste 800 de admiratori, iar in topul ZeList se afla saptamana aceasta pe pozitia 307. Nici relatiile cu alte bloguri nu sunt neglijate, lista de bloguri pe care Bianca le citeste fiind impresionanta.

Se vede clar ca bialog.ro este un blog facut din pasiune, din dorinta de a povesti despre lucrurile care ii fac cu adevarat placere. In postarile sale, Bianca mentine o atmosfera relaxata, desi este atenta la detalii, iar materialele sale sunt o buna sursa de informare. Poti sa descoperi oricand pe bialog.ro un loc care merita vizitat sau o carte care merita citita.

Sursa: Renne
Sursa foto: bialog.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Bia says:

    Vă mulțumesc mult de tot 🙂 Ma bucur nespus sa fiu in atentia voastra alături de alte bloguri frumoase, pe care le citesc cu drag 🙂

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.