Totul despre blog – Un blogger canadian sustine comertul local

Scris de

Un blogger din micul oras canadian Saint John a gasit o modalitate originala de a incuraja comertul local. In fiecare an, in preajma Craciunului, Barb Crawford ofera cititorilor sai 30 de cadouri produse in orasul in care locuieste.

Barb Crawford este proprietara blogului barbbarbbarb.com, inca din anul 2009. Ideea oferirii de cadouri produse pe plan local i-a venit anul trecut si s-a pus pe treaba imediat, organizand evenimentul “Thirthy in Thirty”. Prin aceasta actiune, bloggerul spera sa-si convinga publicul sa aleaga drept cadouri de Craciun produse locale, in locul celor fabricate in strainatate sau distribuite prin marile lanturi de magazine.

“Avem magazine grozave in regiunea noastra si gasim in ele aceleasi produse pe care le putem cumpara online. Vreau sa-mi pastrez banii aici, unde imi platesc taxele.”, declara Barb Crawford.

Blogul este un hobby pentru Crawfort. In timpul zilei este inginer, iar seara se dedica blogului sau, unde publica materiale despre orice de la moda la bucatarie. “Scopul actiunii “Thirty in Thirty” este sa deschid ochii publicului. Chiar daca ei descopera un singur magazin local pe care nu il cunosteau, scopul meu a fost atins.”, mai spune bloggerul.

O astfel de initiativa ar fi extrem de binevenita in peisajul blogosferei romanesti. Nu numai ca publicul nu cunoaste produsele romanesti, dar chiar si atunci cand afla de ele considera, din principiu, ca sunt de calitate inferioara celor straine. Poate nu ar prinde rau un blog care sa popularizeze produsele fabricate in Romania si calitatile acestora.

Sursa: cbc.ca
Sursa foto: wikipedia

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.