Totul despre blog – X-treme Radio

Scris de

A sasea nominalizare a concursului ‘Blogul cititorilor Renne 2013’ este un blog colectiv, dedicat muzicii, un blog care isi doreste sa devina in timp o entitate media online. X-treme Radio este prezent in blogosfera inca din 2007. De atunci, a trecut prin mai multe faze de dezvoltare si transformare pana la versiunea de astazi, una foarte moderna, bogata in materiale multimedia si informatii de actualitate.

X-treme Radio se adreseaza tinerilor pasionati de muzica, film, fotografie, proiecte culturale, sport, etc. Blogul isi doreste sa promoveze tinere talente si sa le sustina printr-un post de radio si unul de televiziune online. Echipa din spatele blogului X-treme Radio este impresionanta pentru un blog: are departament de management, de resurse umane, de relatii publice, departament editorial si propriul web-designer.

Cu o asemenea echipa in spate, nu este de mirare ca X-treme Radio arata ca o platforma online sofisticata, cu elemente de design bine alese, grafica excelenta si in armonie perfecta cu tema blogului. Este conectat la Facebook, Twitter, Google+, avand peste 5000 de fani in reteaua de socializare Facebook. Materialele video si audio publicate pe blog sunt distribuite si prin intermediul site-ului YouTube, unul din canalele principale de distributie ale acestor tipuri de media. Totusi, pentru un blog de o asemenena anvergura, frecventa de publicare este destul de redusa, materiale noi aparand aproximativ o data pe zi sau la doua zile.

X-treme Radio foloseste gadget-uri comune blogurilor, ca lista postarilor recente si a ultimelor comentarii. O mare parte din spatiu este dedicata reclamelor, dovada ca blogul se autofinanteaza si poate deveni in timp o afacere de succes. Daca va fi sau nu in 2013 pe gustul cititorilor Renne, vom afla dupa numararea voturilor.

Sursa: Renne
Sursa foto: x-tremeradio.ro/

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] , care a adunat peste 300 de voturi. Mai multe detalii despre acesta puteti afla din prezentarea  facuta in urma nominalizarii in concurs. In perioada imediat urmatoare, autorul blogului castigator […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.