Duncan Jones va regiza filmul “Warcraft”

Scris de

In sfarsit se intampla: regizorul Duncan Jones va pune in scena filmul Warcraft, realizat de catre Legendary Pictures pe baza universului creat de jocurile Blizzard, scrie The Verge, care citeaza Hollywood Reporter.

Bugetul filmului este asteptat sa treaca de 100 de milioane de dolari. Lucrul la pelicula va incepe in 2013 iar acesta va aparea pe marile ecrane in 2015. Duncan Jones a debutat in 2009 prin “Moon” iar in 2011 a regizat “Source code”. Jones este fiul cantaretului britanic David Bowie. Intre producatori se afla si Charles Roven, care a produs recent si The Dark Knight Rises, ultimul film din seria Batman, in care au jucat vedete ca Michael Caine si Christian Bale.
Spre deosebire de “Lord of the Rings”, Warcraft este un univers deschis, fara un final, astfel ca mai multe filme pot fi realizate in acest spatiu, portretizand istoria mai multor personaje si tabere.

Ce puteam primi mai mult de-atat? Mai intai un nou Star Trek, apoi un alt episod Star Wars si, in curand, si un film Warcraft. Poate Diablo?

Update: Actorul Johnny Depp este cerut de catre Warner Bros pentru acest film, potrivit Bleeding Cool. Asteptam cu sufletul la gura! For the Horde!

Sursa: The Verge
Sursa foto: Destructoid

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.