Bashar al-Assad: Siria este victima unui complot

Scris de

Liderul sirian Bashar al-Assad a declarat ca tara sa este victima unui complot iar barbatii inarmati ce incita la violente nu au nimic de-a face cu cererile de reforma.

El a sustinut in cadrul Universitatii din Damasc,  cel de-al treilea discurs public de la inceputul revoltelor populare din tara sa.Assad a promis organizarea rapida a unui dialog national: “Dialogul va incepe in o luna sau doua. Este important pentru viitorul Siriei. Trebuie sa acordam o sansa acestui dialog, ce poate rezolva problemele tarii noastre”, a declarat acesta.

Presedintele sirian a mai anuntat ca alegerile parlamentare vor avea loc in luna august si un proiect de reforme va fi elaborat pana in luna septembrie, insa  nu s-a aratat sigur de faptul ca aceste propuneri sunt suficiente pentru a potoli furia manifestantilor.

Autor: Silvia Burcea

Sursa: Euronews
Sursa foto: Static.com

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] Bachar al-Assad a demarat insa o campanie de “ distorsionare a realitatii ” care ar avea ca scop defaimarea  si destabilizarea […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.