Libia vrea sa inchida Agentia de Refugiati a Natiunilor Unite

Scris de

Guvernul Libiei a ordona

Buy generic viagra soft pills

t inchiderea Agentiei de Refugiati a ONU. In zilele ce urmeaza vor avea loc negocieri pentru gasirea unui solutii, astfel incat agentia sa-si continue activitatea in Libia.

Agentia de Refugiati a ONU din Libia a functionat timp de 19 ani, la invitatia guvernului. Aceasta se ocupa de cazuri cu refugiati din Irak, Sudan, Somalia si alte tari din Africa. In cele mai multe cazuri, refugiatii ajung in Libia datorita politicii Italiei de a nu oferi azil refugiatilor din Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Libia nu a semnat Conventia pentru Refugiati din 1951. Prin urmare, cei 26 de membrii ai Agentiei de Refugiati au fost cei care au inregistrat refugiati si au acordat aistenta medicala si umanitara.

“Aceasta actiune va lasa un mare gol pentru toti refugiatii care cauta azil si, de asemenea, pentru cei care sunt deja aici”, a declarat purtatorul de cuvant al Agentiei.

Sursa: CNN
Sursa foto: Oxfam

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.