Social liberalismul se-curist romanesc

Scris de

S-ar putea scrie oare un articol cu sens despre social liberalism? Fara a-l declara struto-camila, elefanto-gaina etc.

Sigur ca s-ar putea, pentru ca in opinia mea ar trebui sa fie chiar o noua tendinta in politica, una despre care am vorbit in articole scrise pe Renne, cu mult inainte de-a se fi nascut in Romania. Conceput corect ar putea da siĀ  rezultate. Statul cu ale lui, piata cu ale ei si iata cum luminita de la capatul tunelului ar putea sa apara. Orice concept are insa fauritorii sai, oameni care vor vrea sa duca in cele din urma ideea la un bun sfarsit.

Fauritorii social liberalismuli se-curist din Romania sunt: Victor Ponta, un procuror care iese la protest atunci cand un hot din proriul partid este arestat, Crin Antonescu care promite salarii si pensii ca in Rai, precum si reangajarea bugetarilor taietori de frunza la caini si Dan Voiculescu un om a caror merite de turnator nu pot fi contestate de nimeni.

Daca te uiti dupa perdele ii vezi si pe suflatori: Adrian Nastase, tot mai opiniat si mai activ in ultimul timp, si Ion Iliescu.

Hai sa mai punem o data intrebarea: S-ar putea scrie un articol cu sens despre social liberalismul se-curist romanesc? Radio Horevan raspunde: S-ar putea, dar nu merita!

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.