SUA face demersuri pentru intarirea cooperarii militare in zona Asia-Pacific

Scris de

cheap cialis online

bourne-at-ASUMIN-150×150.jpg” alt=”Hillary Clinton in Melbourne at ASUMIN” width=”150″ height=”150″ /> Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton a subliniat, in cadrul unor discutii la Melbourne cu oficialii Australiei, interesul crescut al Statelor Unite de a juca un rol important in regiunea Asia-Pacific si dorinta de a avea un acces largit la porturile si bazele militare australiene.

Un argument adus de Hillary Clinton este ajutorul pe care SUA ar putea sa-l acorde pentru diminuarea problemelor cauzate de schimbarea climatica natiunilor din zona oceanului Pacific.

Australia se arata deschisa la aceasta propunere, in timp ce Hillary Clinton saluta intentiile acestei tari de a pastra echilibrul si pacea in regiune. Cooperarea SUA-Australia ar putea fi garantia utilizarii spatiului in scop de stabilitate si pace.

Alte subiecte ce vor fi discutate in timpul seriilor de intalniri sunt rapida expansiune a Chinei, ilegalitatile cibernetice, razboiul din Afganistan si livrarea celor 14 avioane de lupta Australiei de catre SUA.

Sursa: ABC News
Sursa foto: The Australian

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.