Tara ingerilor

Scris de

Daca America a reusit sa construiasca un oras al ingerilor, Los Angeles, Romania a reusit, ca de obicei, sa o faca si mai lata. Aici toata tara poate fi numita a ingerilor! Inteleg acum si multumirea manifestata de domnul Marko fata de ministrii UDMR, cu precadere multumirea domniei sale fata de domnul Cseke.

Fara doar sau poate ministrul sanatatii a contribuit din plin la punerea caramizilor necesare constructiei tarii LOS ANGEROMANIA. Chiar ieri, in tara noastra am mai facut cativa ingerasi. Unul cu diagnosticul “rosu in gat”, transformat in inger de Dumnezeu, altul “nascut” direct inger, adica mort, intr-o maternitate. Acesti ingerasi zboara acum pe deasupra capetelor noastre uitandu-se la tara in care s-au nascut.

Eu de aici de pe pamant le vad insa ochisorii ingroziti atunci cand ei se uita la domnul Ponta. Marele reformist al PSD, indrumat de Iliescu si Nastase, fosti reformisti originali, incepe sa-si vaneze tradatorii, traseistii care l-au lasat in rahat nu de mult, pentru un locsor mai sigur si mai cald, credeau ei atunci. Liderul PSD vrea sa-i reangajeze in partid. Cu acestia din urma Ponta vrea sa schimbe si sa reformeze Romania. Tradatori sau nu, oamenii inseamna voturi, iar voturile inseamna putere. Din moment ce in PSD parghiile puterii sunt tot ceea ce conteaza, pozitia domnului Ponta devine lesne de inteles. Cu orice gunoi langa el, tradator, porc sau orice alta zburatoare, banul conteaza, PSD pare sa fi stat prea mult timp flamand pe tuse. Cu poporul votac nicio problema, ei muncesc nu gandesc, cei care mai au unde. Cei suparati pe domnul Ponta si PSD, partidul leagan al lui Iliescu si Nastase au si o alta alternativa, pe “domnul Dan”.

Acesta din urma, roman fiind, religios din talpi pana in crestet si cu puteri supranaturale tocmai din aceasta cauza, a reusit performanta sa transforme un carnat, un mititel si o bere in 20 000 de euro. Depresiune sau nu, in Romania oamenii se vor imbogatii daca vine “domnul Dan”. Domnul Ponta are asadar o mica problema! Va trebui sa invete sa joace bambilici, un joc care suna cam asa: Spune un numar! 20 000 de euro. Uite ca eu spun 30 000 si am castigat! Inaintea acestui joc vom asista insa la un alt joc, numit jocul remanierii. Acest joc este unul al perspicacitatii: Ai in fata zece galati pline cu rahat, pe care o vei alege? Eu mai modest ca intotdeauna ma joc doar cu cuvinte. Singurul cuvant car imi vine in minte in acest moment este cuvantul Revolutie.

Sursa: Renne
Sursa foto: Teoflor

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. […] cele zece galeti pline de rahat, mentionate intr-un articol precedent, poporul ar alege-o azi pe cea pe care scrie PSD, in proportie de 38%, conform ultimelor sondaje. […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.