Step Up 3D te ataca prin dansuri explozive

Scris de

Mult asteptata continuare a seriei “Step Up” prinde viata in mijlocul street-dance-ului new-yorkez. “Step Up 3D” aduna la un loc cei mai buni dansatori din lume si cele mai noi hituri.

Jon M. Chu, cel care a semnat regia si pentru partea a doua, aduce acum o inovatie in cel mai recent film al seriei. Acesta afirma ca nu putea sa rateze sansa de a lucra cu cei mai buni dansatori si de a oferi lumii o poveste tridimensionala din prisma dansului.

Producatorul Adam Shankman spune: ,,Dansul se preteaza perfect lumii filmului tridimensional. Este extraordinar sa le combini si sa fii cel dintai care foloseste aceasta tehnologie pentru a pune mai bine in valoare acest gen de arta”.

Adam G. Sevani, Moose din “Step Up 2 The Streets” si Alyson Stoner, Camille din prima parte se intorc pe platourile de filmare ale seriei. Rick Malambri si Sharni Vinson sunt cei doi protagonisti care traiesc o poveste de dragoste, pe langa scenele explozive de dans.

Dintr-un film cu dans nu puteau lipsi dansatori consacrati precum Stephen Boss, Keith Stallworth, Kendra Andrews, Martin Lombard, Facundo Lombard şi Oren „Flearock” Michaeli.

Tehnologia 3D iti da senzatia ca te lupti cu dansatorul. Intr-adevar, ai impresia ca actorii sunt chiar in fata ta si ai reactia involuntara sa te ridici si sa dansezi cu ei.

Al treilea film din seria “Step Up” are personaje mai puternice, care au format doua grupuri de dansatori: Piratii si Samuraii. Luke este cel care a infiintat Piratii si ii adaposteste pe  dansatorii talentati din intreaga lume. Moose si Natalie (Sharni Vinson) vor deveni unii dintre Pirati. Celalalt grup, Samuraii, sunt condusi de Julien. Acesta face tot ce-i sta in putinta sa-i ia  lui Luke (Rick Malambri) casa scoasa la licitatie si sa-l invinga  la World Jam, concursul de dans cu cea mai mare miza.

Nu va spun mai mult, restul il vedeti din 3 septembrie in cinematografe. Primul film de acest fel care a fost filmat digital 3D se anunta a avea un mare succes.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Am ajuns si eu in sfarsit la acest film, cam tarziu ce-i drept, desi mi-am dorit din prima zi a lansarii sa merg. Asteptarile nu mi-au fost inselate, super-miscari de dans, o coloana sonora care intr-adevar te face sa te ridici si sa dansezi si cadre filmate exceptional. M-a binedispus, ce sa mai!:)

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.