Robinho, ultima achizitie a Milanului

Scris de

Dupa ce l-a transferat pe Zlatan Ibrahimovici de la Barcelona, Milan a mai dat o lovitura pe piata transferurilor, aducandu-l pe fostul “galactic” Robinho pe San Siro. Brazilianul a semnat un contract pe o durata de 4 ani, urmand sa incaseze 5 milioane de euro anual, in timp ce fosta sa formatie, Manchester City, a recuperat 15 milioane de euro din pretul exorbitant cu care l-a cumparat de la Real Madrid, 32,5 milioane de lire.

In cei doi ani petrecuti la Manchester City, Robinho nu a reusit sa se ridice la asteptarile pe care seicul Mansour le-a avut de la acesta cand a decis sa il aduca in Anglia. Premier League, un campionat mult mai dur decat cel din Spania, nu s-a potrivit deloc cu stilul lui Robinho, brazilianul tipic, adeptul lui “joga bonito”.

La sosirea la Milano, Robinho a declarat: “Milan are jucatori foarte valorosi, este o echipa mare cu o istorie coplesitoare. Sper ca impreuna cu ceilalti colegi sa aducem multe trofee in vitrina clubului. Kaka mi-a vorbit mereu frumos de aceasta echipa, sper sa fac istorie la acest club”.

Sursa: Renne
Sursa foto: Top News

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. dayana_love says:

    daca a zis robinho ca milan are o istorie coplesitoare ma culc cu tine fara nicio pretentie financiara

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.