Utecistul apolitic de dreapta a pornit cu stangul

Scris de

Ca nici crivatul nu poate misca UDMR din fotliile ministeriale pe care le ocupa ar trebui sa fie un lucru cunoscut pana acum “tutulor”. Asta pentru ca organizatia maghiara stie sa santajeze ca nimeni altii. Onorabilii romani de pana acum au muscat intotdeauna din momeala lor, din moment ce pe nimeni (dintre cei cu sau fara dosare penale) nu intereseaza Romania. Pielea lor ramane cel mai de pret obiect. Eventual si pielea celor din familie si gasca. Pana “amu” nici o surpriza asadar.

O Romanie fara surprize nu este insa o Romanie. Am aflat asta imdediat dupa ce presedintele premier a pronuntat numele noii sale figuri de sah. Mihai Ungureanu. Nu vreau sa intru in polemici infinite in ceea ce il priveste pe acest domn. Vreau totusi sa spun doar un lucru. Cate incredere poti avea intr-un om care se lasa suflat de vant in orice directie? Favorabila lui, desigur. Oare nu asta face si noul Boc atunci cand declara: “Sunt apolitic dar cu simpatii de drepta”, vorbe venite de la un fost fruntas UTC. Poate ca este destept asa cum afirma unii. Sa nu uitam insa ca si Fouche a fost. Nu utecist, ci destept.

Sursa: Renne
Sursa foto: Google Images

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.