Prezervative Louis Vuitton, la doar 68 de dolari

Scris de

Doamnelor si domnilor, dar mai ales pitipoancelor, prezervativele Louis Vuitton sunt ultime tentatie in fata sclavilor de branduri.

Ieri Twitter-ul vuia de Vuitoanele cauciucate insa trebuie sa stiti ca nu au nimic de a face cu producatorul celebrelor posete. Prezervativele Louis Vuitton sunt creatia artistului Irakli Kiziria si vin intr-un pachet cu celebrul logo al companiei, scris cu litere aurii pe fond maro.

Desigur, si pretul este exact pe masura fitei: 68 de dolari bucata. Sau, ca sa fin scrofulosi la datorie, asta inseamna vreo 18 pachete obisnuite. Smecheria este ca nu poti merge la vreun magazin sa iti cumperi prezervativele Vuitton. Kiziria a realizat produsele in colaborare cu Design Provocation ca un proiect de design. Echipa spera sa lanseze prezervativele de lux de Ziua Mondiala a Luptei Anti-SIDA, care e in fiecare an pe 1 decembrie, si sa doneze banii catre amfAR, o organizatie non-profit internationala dedicata cercetarii impotriva SIDA, a preventiei impotriva infectiei cu virusul HIV si a educarii in privinta acestui flagel.

Nu mai ramane decat sa vedem si pungi de gunoi Louis Vuitton! Oops, exista deja…

Sursa: TNT Magazine
Sursa foto: TNT Magazine

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.