Vin piratii!

Scris de

Ati auzit de Partidul Piratilor din Germania, o gaselnita care isi are de fapt radacinile in Suedia. Daca nu, veti auzi probabil dupa alegerile locale din Berlin. Acolo unde partidul marei salvatoare Merkel este asteptat sa ia circa 3% din voturi. Conform unor noi cifre rezultate din sondaje, doamna cancelar a reusit sa alunge 50% din alegatorii pe care ii avea FPD-ul. Asta de cand a sarit in pat cu Sarko si Trisorul.

Oricum, dupa alegerile generale din Franta si Germania, perechea magica de “salvatori” va deveni istorie, Trichet fiind si el nevoit sa-si parasesca postul pentru ca ii expira mandatul. Asta nu inainte de-a fi apucat sa sape o groapa in jurul Europei, una pe care o vor vedea cu totii. Va fi la fel de vizibila ca si marele zid chinezec, chiar de pe luna. Partidul piratilor este social liberal, deci iata ca exista asa ceva si in alte parti. Noroc ca-i nu-i condus de Ponta si Antonescu, piratii lui Felix&Comp.

Ia te uita ca oamenii nu sunt masini! Si iata cum isi pot schimba perceptiile de la o zi la alta. Numele noului partid nu face altceva decat sa demonstreze si lehamitea fondatorilor lui fata de politicienii deja consacrati. Astept in Romania inregistrarea PT. Partidul Tarnacoapelor. Sunt convins in aceste momente ca alta cale nu mai exista. Asta pentru ca democratia nu a batut niciodata la usa tarii noastre, trebuind sa fie adusa aici cu forta.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.