Platforma Allpacka.ro ajuta antreprenorii online sa scada costurile serviciilor de curierat cu pana la 50%

Scris de

Colin brian snead allpacka.ro curieratAnul 2015 a fost anul comertului electronic, valoarea totala a tranzactiilor cu produse fizice ajungand in acest an la 1.5 miliarde de euro, fata de 1.1 miliarde de euro in 2014. Pe masura ce consumatorii au mai multa incredere in serviciile furnizate de antreprenorii online, exigentele acestora tind sa creasca, dorindu-si produse personalizate si cat mai multe beneficii. Unul dintre cele mai importante beneficii urmarite de consumatori este transportul gratuit.

Daca marile companii au puterea de a negocia cu furnizorii de servicii de curierat costurile livrarilor, in cazul comerciantilor mai mici acest lucru este aproape imposibil. Pentru a veni in sprijinul acestora din urma, britanicul Brian Colin Snead a lansat platforma online Allpacka.ro care functioneaza ca un comparator de preturi pentru piata de curierat, propunandu-si sa ofere, asadar, servicii de curierat ieftine si de cea mai inalta calitate.

Cu ajutorul Allpacka.ro, antreprenorii online pot economisi pana la 50% din costurile de curierat, fara riscul de a scadea calitatea serviciilor de livrare. Aceasta pentru ca Allpacka.ro lucreaza cu unii dintre cei mai mari furnizori de servicii de curierat la nivel european si mondial, intre care UPS, DPD, GLS, TCE, iar clientii isi doresc servicii de calitate la cele mai bune costuri. Pentru a putea oferi clientilor sai cele mai mici preturi, Allpacka.ro efectueaza toate comenzile (primite in platforma) catre furnizorii sai prin intermediul unui singur cont, ceea ce ii permite sa beneficieze de reduceri importante din partea acestora, reduceri care mai apoi sunt transferate catre clientii sai.

Platforma Allpacka.ro are o interfata prietenoasa si usor de utilizat, clientul putand identifica in cel mai scurt timp cea mai buna solutie pentru bugetul sau, timp de tranzit, livrare de documente, pachete, paleti sau orice alt tip de colet, atat in tara, cat si in peste alte 200 de tari. In acest fel, antreprenorii online pot asigura transport gratuit clientilor lor, in acelasi timp cu produse si servicii proprii de calitate. De asemenea, Allpacka.ro permite clientilor sa urmareasca in orice moment, in cadrul platformei, statusul livrarii coletelor lor, sa-si asigure coletul in cazuri care cer acest lucru, sa solicite ambalarea coletului de catre furnizor, dar si sa primeasca notificari pe email, referitoare la statusul expeditiei.

Pana in prezent, Allpacka.com a  livrat peste 100.000 de comenzi, in timp ce numarul clientilor care beneficiaza de serviciile platformei se ridica la peste 3000, conform cifrelor furnizate de Carmen Patirligeanu, Business Development Manager in cadrul Allpacka.

Allpacka.ro este certificat Trusted.ro, ceea ce confirma feedback-ul primit din partea clientilor sai. In prezent, compania este prezenta in Ungaria, Romania, dar si Slovacia si Cehia.

Sursa: www.allpacka.ro

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.