Aproape 500 de arestari in contextul summitului G20

Scris de

viagra without prescription

mmit-ul-G20-150×150.jpg” alt=”” width=”150″ height=”150″ />Summitul celor mai importanti oameni de pe scena economica a lumii desfasurat in Toronto, Canada, a provocat violente in strada care au determinat circa 500 de arestari. Actele care au dus la arestari au fost spargerea geamurilor unor banci si distrugerea a patru masini de politie.

Cei care au fost suspectati ca ar fi condus sau provocat violentele stradale au fost acuzati de instigare la violenta. Incidentele s-au petrecut in zona hotelurilor unde delegatii summitului G20 si G8 au fost cazati.

Rezidentii din acele cartiere au observat duminica dimineata echipe ce adunau cioburile vitrinelor si stergeau graffitiurile de pe cladiri si mijloace de transport in comun, in timp ce echipajele de politie pastrau linistea in marile intersectii.

Dimitri Soudas, purtatorul de cuvant al prim- ministrului Stephen Harper, a condamnat actele de violenta ale celor care pretind ca au opinii divergente in ce priveste anumite politici si au ales acest mod de manifestare.

Summit-ul G20 care s-a desfasurat in acest weekend in Toronto a adunat cei mai importanti ministrii de finante si guvernatori de banci din lume pentru a discuta solutiile de iesire din criza. Una dintre cele mai importante teme puse in discutie este dezvoltarea economica solida si durabila. UE a fost repzentata de Josae Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene si Herman van Rompuy, presedintele Consiliului European.

Sursa: Sky News
Sursa foto: Sky News

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.