Bloggerii sunt invitati sa faca Bilantul Campaniilor de Responsabilitate Sociala 2010

Scris de

responsabilitate socialaSiteul Responsabilitatesociala.ro invita toti bloggerii romani sa realizeze un bilant al Campaniilor de Responsabilitate Sociala (CSR) realizate de marile companii in anul 2010, sa isi exprime parerea cu privire la reusitele  sau insuccesele acestor campanii si sa indice cauzele in care ar dori ca marile companii sa se implice. Toate ideile exprimate in cadrul concursului vor ajunge la resposabilii CSR din fiecare companie.

Bloggerii sunt invitati sa raspunda intr-o postare  pe blogul personal la patru intrebari cu privire la impactul campaniilor de responsabilitate sociala derulate pe parcursul anului trecut iar pana pe 14 martie trebuie sa trimita un mail cu linkul postarii catre organizatori. Blogul care va primi cele mai multe voturi va fi desemnat castigator si va primi un premiu responsabil, respectiv cel mai ecologic smartphone al anului 2010, in opinia Greenpeace: Sony Ericsson Aspen.

Campania Promisiunilor sustinuta de Avon, proiectele Umbrela Verde, donatiile IKEA catre Unicef si Salvati Copiii, donatiile si proiectele Vodafone, Cosmote, Romtelecom, Orange, Unicredit Tiriac sunt doar cateva dintre activitatile de responsabilitate sociala in care s-au angrenat in anul 2010 marile companii care activeaza pe piata din Romania.

Proiectul Bilantul campaniilor de CSR este la a treia editie si are ca miza atragere cat mai multor companii in zona de responsabilitate sociala dar si implicarea cat mai multor oameni in proiectele de CSR.

“La a treia editie a Bilantului Responsabilitatii Sociale vrem mai mult decat oricand sa participe un numar cat mai mare mare de lideri de opinie cu blog.’, a declarat Corina Iordache, Account Executive la Selenis, agentia care detine portalul ResponsabilitateSociala.ro. ”Pentru ca suntem in continuare intr-un an dificil din punct de vedere economic, trebuie sa le transmitem companiilor exact ce ne dorim de la ele si cum suntem dispusi sa le recompensam pentru implicarea lor in comunitate”, a mai spus Corina Iordache.

Sursa: Renne
Sursa foto: Systain

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.