Caricaturile cu Mohamed aduc noi interdictii in Pakistan: YouTube si Wikipedia

Scris de

Autoritatea Pakistaneza de Telecomunicatii (PTA) continua sa interzica accesul in mediul online. Dupa Facebook, urmeaza YouTube si Wikipedia.

Potrivit unui oficial al PTA, YouTube a fost interzis din cauza unor caricaturi ale Profetului Mohamed ce au fost incarcate pe portalul video. Actiunea vine la o zi dupa ce reteaua de socializare Facebook a fost si ea blocata din acelasi motiv. Reprezentantii Facebook sustin ca nu au fost avertizati de aceasta actiune.

Utilizatorii Twitter mentioneaza ca Wikipedia si Flickr se afla si ele pe lista neagra, iar BBC a confirmat ca anumite pagini apartinand Wikipedia sunt deja blocate.

Interzicerea accesului catre aceste site-uri a impartit populatia pakistaneza intre protestatarii din strada si cei de pe internet.

Sursa: TheNextWeb
Sursa foto: Mosquewatch.blogspot.com

Etichete: , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (2)

 

  1. […] Imediat dupa, Pakistanul a interzis Facebook. Dupa care, prostia religioasa a luat la ochi Youtube si […]

  2. […] Lahore a cerut retelei sociale blocarea paginii respective inca de acum doi ani. Ulterior au fost interzise anumite pagini de pe Wikipedia, YouTube si Flickr.  Pe Twitter, insa, acum doar se discuta despre concurs… Mohammad Yaseen, presedintele […]

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.