Chinezoaicele sunt cele mai bogate femei

Scris de

Zhang YinCele mai bogate trei femei din lume sunt de origine chineza, ocupand 11 locuri in top 20. Ierarhia a fost dezvaluita de topul Hurun al femeilor devenite milionare prin mijloace proprii.

Zhang Yin, 53 de ani, conduce o companie pentru reciclarea hartiei, Nine Dragons. A fost desemnata cea mai bogata femeie din lume, avand o avere estimata la 5,6 miliarde de dolari. Pe locul doi se afla Wu Yajun, 46 de ani, cu Longfor Property, cu 4,1 miliarde de dolari. Chen Lihua s-a clasat pe locul 3, cu 4 miliarde, fiind detinatoarea Fuhua International.

Lista mai este completata de nume din afara Chinei, mare parte din domeniul modei. Rosalia Mera de la Zara, de origine spaniola, cu 3, 5 miliarde de dolari. Pe locul opt se afla Doris Fisher de la Gap, iar pe 11, Giuliana Benetton de la Benetton. Oprah Winfrey, gazda unui show de televiziune din SUA, s-a clasat pe locul noua cu 2,3 miliarde de dolari.

Femeile de origine chineza se numara printre cele mai ambitioase de pe glob, releva un studiu realizat de Center for Work-Life Policy din New York. Conform acestuia, 76% din chinezoaice aspira la job-uri de top, comparativ cu 52% din americance.

Sursa: CNN
Sursa foto: CHINAdaily

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.