Basistul Kiss vrea sa le ia casele tuturor celor care descarca ilegal muzica

Scris de

Unii muzicieni, mai ales cand se afla la inceputul carierei si doresc sa se afirme, le permit fanilor sa asculte gratuit muzica lor. Mai mult, nu se simt deranjati nici macar de descarcarile ilegale de pe huburi sau torente. Orice fel de publicitate este binevenita. Iar banii vin si ei mai tarziu, chiar daca si numai din concerte.

Altii vor insa ca fiecare riff de chitara sa le aduca profit. Este cazul basistului Gene Simmons de la Trupa hard rock Kiss.La o conventie tinuta la Cannes, acesta a socat audienta declarand, legat de cei care descarca muzica ilegal: “Aveti grija ca brandul vostru sa fie protejat. Aveti grija sa nu fie incursiuni. Fiti litigiosi. Dati in judecata pe oricine. Luati-le masinile, casele. Nu lasati pe nimeni sa treaca acea linie.”

Simmons este suparat pe restul industriei ca nu urmareste aceleasi reguli stricte ca el, potrivit Tom’s Guide. Astfel, continua atacul. “Industria muzicala a adormit la volan si nu a avut tupeul sa dea in judecata orice copil de liceu care i-a descarcat ilegal muzica. Iar acum ne trezim cu sute de mii de oameni fara joburi (in aceasta industrie – n.r.)”, a adaugat basistul.

Daca tinem cont ca declaratiile vin de la un om caruia ii place sa socheze, acestea nu ni se mai par atat de dure. In 2002, Gene Simmons declara ca a avut relatii sexuale cu mai mult de 4 600 de femei. Tot atunci el le recomanda doamnelor si domnisoarelor: “Daca vreti sa ma intampinati cu bratele deschise, mi-e teama ca va trebuie sa ma intampinati si cu picoarele desfacute.”

Sursa: Tom’s Guide
Sursa foto: Bitten Bound

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Cristi says:

    Are si el dreptatea lui 😀 da sincer ma asteptam la niste amarasteni de muzicieni sa spuna treaba asta nu nenea asta care presupun ca nu mai are ce face cu banii…asta daca nu l-a afectat criza si pe el. sa fie sanatos

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.