Un nou val masiv de actualizari de securitate de la Microsoft

Scris de

Microsoft a furnizat ieri un pachet de 16 actualizari de securitate critice, care au rolul de a repara vulnerabilitati din sistemul de operare Windows – versiunile 7 si Server 2008 R2 -, browserul Internet Explorer (IE), suita Office si din platforma de colaborare enterprise Share Point. Pe langa acestea, gigantul software a furnizat si 10 actualizari marcate ca fiind “importante”.

Noua dintre actualizari sunt destinate Windows 7 si tot atatea platformei Windows Server 2008 R2. Lansate anul trecut, ambele sisteme de operare au primit actualizari de securitate frecvent. Asta desi Microsoft sustine ca Windows 7 este “cel mai sigur” sistem de operare pentru computere personale existent.

Pentru XP, platforma cu o vechime de noua ani care pur si simplu refuza sa moara (are inca o cota de piata de 60% la nivel mondial), Microsoft a pregatit 3 actualizari, dintre care numai doua sunt marcate ca fiind “critice”.

Actualizarea pentru Internet Explorer va afecta versiunile IE6, IE7 si IE8.

Sursa: PC World
Sursa foto: PC World

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.