Condoleante

Scris de

A murit Sebastian, baietelul de 9 ani de care scriam pe Renne. Temerile pe care le aveam atunci au devenit din pacate realitate. Am fost sunat de mama acestuia afland printre altele si de debandada dosarului medical al baiatului. Existenta unor medici, foarte multi din pacate, de tipul chirurgului implicat in acest caz, este in opinia mea rezultatul perpetuarii sistemului ceausist, cu aceiasi oameni, dar sub o alta forma. Este deosebit de trist ceea ce se intampla in tara stenogramelor, lehamitea fiind singurul cuvant la care ma pot gandi in acest moment.

Multi jurnalsti cunoscuti care ar trebui sa fie formatori de opinie sunt de fapt formatori de cuvinte obscene, de batjocura, cuvinte pe care si politicul care-i are pe cei amintiti in mana le foloseste zilnic. Spuneam de fapt in articole scrise in prealabil ca fac toti parte din aceeiasi haita.

Nu e de mirare. Cine se aseamana se aduna si poporul votac prostit suporta mai apoi consecintele. Energie pentru comentarii noi cu privire la situatia din Romanaia nu mai am, un articol de la Deutshe Welle repeta totusi ceea ce am spus eu de multe ori pe aceasta pagina. In Romania nu a fost niciodata democratie si asta pentru ca in Romania anilor ’89 nu a avut loc o revoluitie. Fara o revolutie genuina tara va continua pe acelasi fagas ca si pana acum.

Vreau totusi pe aceasta cale sa exprim public condoleante familiei Bunica si sa-i urez succes mamei in procesul pe care vrea sa-l intenteze medicului implicat. Este vorba fara doar sau poate de o eroare medicala de proportii. Fiind in Romania nu ma astept insa la rezultate spectaculoase, justitia functioneaza in aceasta tara asa cum functioneaza si sanatatea. Oricum, prin acest proces sistemul va mai lua o palmuta si, dupa un verdict roamanesc, eventual negativ, mai exista si curtea europeana a drepturilor omului, fara PD-listi, PSD-isti, UDMR-isti, PNL-isti si alti isti.

Pentru cei care nu ar fi in tema cu acest caz iata adresele la care au fost expuse articolele: aici si aici.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.