Disfunctiile erectile, la barbatii in varsta, ar putea indica boli ale inimii

Scris de

Barbatii trecuti de varsta a doua care sufera de disfunctii erectile, prezinta un risc mai ridicat de accidente cardiovasculare, reiese dintr-un studiu realizat de cercetatori de la University College London. Unii specialisti spun ca opt din zece barbati in varsta, intampina probleme erectile.

Echipa condusa de Dr. David Batty a studiat 6.304 barbati cu varste cuprinse intre 55 si 88 de ani. La inceputul studiului, jumatate din acestia au raportat disfunctii erectile. Dupa cinci ani, in grupul analizat, au fost raportate 1.579 de cazuri de boli legate de inima, precum infarcturi sau hemoragii cerebrale.

Sursa: PhysOrg
Sursa foto: Privatemdlabs.com

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. GABI says:

    Am 57 de ani si am trecut prin niste momente absolut cumplite acum doia ni. Am pierdut o persoana draga, un partener si un prieten, am ramas fara serviciu si am inceput sa am insomnii. Pentru ca eram din Focsani si imi era imposibil sa ajung la Bucuresti la Centrul Armonia pentru sedintele cu Anne, am primit de la ea recomandarea sa achizitionez o meditatie audio. La inceput am fost foarte reticenta. Am o varsta si stiu ce inseamna meditatia, dar eu vroiam raspunsuri si schimbari rapide nu in ani de zile. Nu mi s-a parut o suma foarte mare si am decis sa merg totusi pe mana ei si am luat Gandire Pozitiva http://www.brainsync.ro/magazin/gandire-pozitiva/, la recomandarea ei. Dupa vreo 12 zile in care am facut zilnic am inceput sa vad altfel viata. Am mai achizitionat inca 3 meditatii si acum la mai bine de un an dupa ce am inceput pot spune ca totul s-a transformat in viata mea. ABSOLUT TOTUL. In primul rand imi multumesc mie pentru ca mi-am ascultat instinctul si am mers mai departe.

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.