Fundatia Clinton – Bush ajuta la reconstructia Haiti

Scris de

Bush, Clinton, ObamaFundatia infiintata de fostii presedinti ai SUA, Bill Clinton si George W Bush, contribuie la reconstructia Haiti cu 1, 4 milioane euro. Banii vor fi alocati prin intermediul unei companii din Haiti si a unei scoli pentru pregatirea inginerilor si a constructorilor generali pentru a ridicarea de locuinte.  Fondul Haiti va fi orientat si spre un grup non- profit care ofera imprumuturi cetatenilor pentru a-si putea plati facturile curente la energie si apa.

Clinton si Bush au fost chemati anul trecut de actualul presedinte al Americii, Barack Obama, in campaniile de strangere de fonduri si de reconstructii pe termen lung pentru cele mai sarace tari din emisfera vestica.

Bill Clinton este in prezent Trimisul Special pentru Haiti al Natiunilor Unite. Cutremurul care a zguduit profund Haiti in ianuarie 2010 a lasat in urma mai mult de 200,000 de victime si sute de mii de oameni ce inca locuiesc in corturi special amenajate .

Sursa: Voice of America
Sursa foto: Wikipedia

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.