Heathrow polueaza Londra

Scris de

HeathrowPlanurile de expansiune ale aeroportului Heathrow din Londra au agitat spiritele in randul organizatiilor de protectie a mediului. Construirea unei a treia piste pentru avioane ar creste nivelul poluarii aerului, precum si a poluarii fonice peste orice limita. Conform studiilor, calitatea aerului din jurul celui mai aglomerat aeroport al Marii Britanii este deja sub standardele Uniunii Europene. Scopul noii constructii ar fi sa creasca numarul de pasageri care traverseaza aeroportul londonez de la 65 de milioane la 82 de milioane pe an.

Organizatia Greenpeace desfasoara deja o campanie impotriva acestor planuri si ameninta cu blocarea terenului vizat pentru constructie. Ei au lansat chiar un consurs pentru arhitectii care doresc sa contribuie cu idei in privinta impiedicarii lucrarilor.

Un purtator de cuvant al Departamentului de Transporturi din cadrul guvernului a declarat ca acest studiu nu demonstreaza nimic nou si ca oficialii au in vedere aceste date privitoare la mediu. El sustine ca pista, dupa ce va fi construita, va fi data in folosinta numai dupa ce va fi evaluata din toate punctele de vedere, inclusiv cele legate de poluare.

Sursa: The Telegraph
Sursa foto: idman.fi

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.