McDonald’s plateste 18.000 de dolari unui fost angajat care s-a ingrasat

Scris de

Un fost angajat al McDonald’s a primit o compensatie de 17.500 $ dupa ce a dat in judecata firma pentru ca s-a ingrasat aproape 30 de kilograme in cei 12 ani de munca. Brazilianul a pretins ca mesele gratis primite la McDonald’s l-au transformat intr-o persoana obeza, fara perspective.

Barbatul in varsta de 32 de ani a declarat ca a fost fortat sa guste in fiecare zi mancarea pentru a se asigura ca aceasta se pastreaza la standarde inalte si pentru a nu da gres in fata clientilor pe care compania ii platea sa vina neanuntati pentru a verifica daca servirea este impecabila si daca mancarea este de calitate.

Brazilianul a mai acuzat si faptul ca fast-foodul oferea mese gratis angajatilor si astfel el a consumat zilnic mancare cu un continut caloric ridicat.

Judecatorul care a dat verdictul sustine ca McDonald’s poate face apel. Oficiali ai fast-foodului au declarat ca se gandesc la mijloacele legale prin care pot actiona. De asemenea in declaratia data de reprezentatii McDonald’s in cadrul procesului se mentiona faptul ca fast-foodul le ofera si alte alternative angajatilor si clientilor cum ar fi salatele sau fructele.

Sursa: Yahoo News
Sursa foto: Yahoo News

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.