Medicina la nivel de politician

Scris de

Dupa ce mult iubitul nostru presedinte l-a facut pe fostul suveran al Romaniei tradator, a venit randul domnului Ponta sa faca politica la nivel inalt. Omul de partid si de stat “care este” liderul PSD ne-a vorbit infocat despre cea mai urgenta problema a Romaniei de azi: cautatul sticlelor de pe podelele teatrului Cotroceni.

Podeaua este intr-adevar o structura importanta intr-o cladire, dar in cazul tarii noastre ea mai reprezinta si un simbol, nivelul a tot ceea ce misca. Ceea ce misca totusi si ceea ce nu a fost niciodata la nivelul podelelor din aceasta tara este hotia si lipsa de bun simt. Conform unei asistente din sistemul sanitar autohton, pe care am intalnit-o cu ocazia spitalizarii tatalui meu, in Romania nu se mai face medicina, se face comert.

In spitalele statului, dotate din bani publici, medicii ii jecmanesc pe pacienti pentru investigatiile facute, de parca aparatele pe care le folosesc le-ar apartine. Ei pun preturi pe fiecare investigatie bagand banii in buzunar (fenomen numit evaziune fiscala, popular furt), fara sa fi investit un banut din propriul buzunar, prestand mai apoi si niste servicii in urma carora ai putea fi scos chiar mort din cladire.

Tatalui meu de exemplu i s-au pus 7 diagnostice din care unul singur a fost corect.

Speriat de ceea ce vede prin spitalele statului, romanul naiv fuge la particular. De parca nu tot aceiasi incompetenti si hoti ar face norma si in aceste spitale. Multi dintre aventurieri s-au ars de nu mai vor sa vada mediul privat.

Judecatori turmentati, politicieni care dezbat cautatul sticlelor pe podea si medici incompetenti care te fura sunt doar cateva “minunatii” de care te lovesti in aceasta tara. Problema de pana acum a fost simpla: cetateanul le-a acceptat si a mai si platit pentru ele. Oare pana cand? Desteapta-te om din Romania! Schimba-ti mentalitatea si cere-ti drepturile! Pana tu nu te vei schimba nu se va schimba nici mediul in care traiesti. Nici o societate nu poate fi mai buna decat constructorii ei. Nu-ti mai educa copii in spirit smecheresc pentru ca o societate de smecheri nu poate functiona altfel decat cea de azi. In spirit fascist de partid si de stat, aruncata la mii de km de conceptul real al democratiei.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.