Peste 200 de cadavre gasite intr-un spital din Tripoli

Scris de

masacruMai mult de 200 de corpuri aflate in descompunere au fost gasite abandonate intr-un spital din capitala libiana, Tripoli. Descoperirea a fost facuta de un corespondent BBC, care a gasit cadavrele unor barbati, femei si copii, in paturile si pe coridoarele spitalului Abu Salim.

Medicii si asistentele au fugit sa se refugieze imediat dupa izbucnirea schimbului de forte dintre rebeli si aparatorii loiali ai lui Muammar Gaddafi. Unii rezidenti acuza regimul de uciderea celor din spital, insa nu este clar cum anume s-a intamplat.

“Aceste corpuri stau in spital de cinci zile. N-a avut nimeni grija sa le duca la morga, sa le indentifice sau sa le ingroape. Avem nevoie urgenta de ajutor. Nu e niciun guvern aici. Ne trebuie ajutor specializat, de la Crucea Rosie Internationala, pentru ca aici a avut loc un masacru”, a spus un localnic.

Oamenii incearca acum sa igienizeze locul si sa readuca spitalul la normal, insa este foarte dificil din cauza numarului impresionant de cadavre.

Sursa: BBC
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.