Serviciul de rahat ne ingrasa

Scris de

Daca va simtiti scursi de forta vitala in ultima vreme si va dati seama ca puneti ceva kilograme pe la solduri sau pe burta, atunci sa stiti ca patronii care va exploateaza sunt de vina.

Cercetatorii spun ca exista o legatura intre oboseala si dorinta de a manca aiurea.
Courtney Hutchinson, de la Psychology Today, a discutat despre ritmul circadian si problemele de dieta. Asadar, din cauza crizei multi oameni au locuri de munca de rahat si simt ca sunt suprasolicitati. Lipsa somnului poate cauza o serie intreaga de probleme si poate afecta semnificativ abilitatea de a evita halitul de snackuri nesanatoase. Cum ar fi simtiti nevoia sa rontaiti ceva.

Un studiu al Universitatii din Chicago a gasit ca dupa doua saptamani de restrictie a somnului, mancatorii normali ingerau 200 de calorii pe zi numai din rontaieli. Aceste gustarele sunt deseori bogate in carbohidrati si sunt consumate cam intre 7 seara si 7 dimineata, cel mai aiurea moment pentru mancat fara limite.

Si nu numai lipsa somnului face probleme. Suprasolicitarea creierului este si ea o cauza, astfel ca atunci cand muncesti prea mult si nu dormi destul practic ceri o crestere in greutate. Asadar, daca vrei sa slabesti intai de toate invata sa dormiā€¦

Sursa: Lifehacker
Sursa foto: Lifehacker

Etichete: , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.