Surpriza tinutului secuiesc

Scris de

SecuiAm urmarit un reportaj interesant, care nu poate sa nu ridice o intrebare importanta. In cazul in care oamenii simt ceea ce spun in acest film, cine voteaza UDMR si de ce? Faptul ca UDMR a fost in toate guvernele, lucrand ca si partidele romanesti exclusiv pentru bunastarea crailor formatiunii, nu il poate nega nimeni.

Precum nu se poate nega nici paragina, vizibila pentru oricine, in care a fost lasat tinutul secuiesc. De catre aceiasi vesnici “luptatori” pentru drepturile maghiarilor. Ceea nu a fost inclusa insa niciodata in “planul de lupta” UDMR-ist este dobandirea unui trai decent pentru populatia pe care pretinde ca o reprezinta.

Cand esti preocupat exclusiv de propria-ti bunastare, nu mai ai timpul necesar ca sa vezi nenorocirea in care traieste cel pe care spui ca il reprezinti. Chiar in cazul in care ultimul ar putea ramane fara o felie de paine. Asemenea lucruri se pot intampla desigur, indiferent de ce nationalitate ar fi vorba, doar pe teritoriul tarii tuturor posibilitatilor, Romania. Exceptand unul singur: Un trai civilizat si decent.

Surpriza din Tinutul Secuiesc from Laurentiu Diaconu-Colintineanu on Vimeo.

Sursa: Renne
Sursa foto: Wikimedia

Etichete: , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.