Topper-ul pentru saltea imbunatateste confortul si calitatea somnului

Scris de

saltea topperOamenii confunda adeseori salteaua cu topper-ul pentru saltea. Ele sunt, de fapt, doua produse diferite cu functii specifice. Topper-ul pentru saltea este un produs menit sa ofere protectie saltelei, dar si un surplus de confort. Atunci cand cumperi un topper pentru saltea, platesti practic si pentru un confort mai ridicat.

Cum poti alege un topper pentru saltea potrivit? Specialistii magazinului www.saltele-online.ro, unul dintre cele mai mari magazine de saltele, care comercializeaza si topper-e pentru saltea, spun ca acestea se gasesc intr-o gama extrem de variata, dar totul se reduce la preferintele cumparatorului legate de confort. Dincolo de acestea, exista si alte alte caracteristici, care ii pot ajuta pe cumparatori sa restranga aria de topper-e. Astfel, primul aspect pe care il poti urmari la topper este materialul din care acesta este realizat. Bumbacul, de exemplu, are o permeabilitate mai mare la vapori si este potrivit pentru persoanele sensibile, cu alergii. Lana poate absorbi caldura latenta a corpului, este un material rezistent la acarieni si mucegai si are o durabilitate de necontestat. Latexul este, de asemenea, un material durabil, dar poate suferi modificari de culoare o data cu trecerea timpului. Spuma de memorie este o alternativa viabila pentru materialele de mai sus, deoarece aceasta urmeaza forma corpului, oferind un grad ridicat de confort, iar ultimele tehnologii sunt proiectate astfel incat sa permita o buna circulatie a aerului.

Un al doilea aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere este nivelul de confort oferit de topper. Daca nu suferi de dureri de spate si iti plac suporturile mai moi, atunci un topper moale poate fi alegerea corecta pentru tine. Verifica nivelul de fermitate si tine cont si de greutatea ta atunci cand alegi un topper pentru saltea.

Un topper nu este destinat pentru a inlocui in totalitate confortul oferit de saltea, aceasta din urma trebuie schimbata atunci cand sufera modificari sau cand implineste cel mult 8 ani. Dar, topper-ul poate spori confortul, daca este ales corespunzator.

Un alt aspect ce trebuie mentionat este faptul ca, nefacand parte din structura saltelei, acesta se poate misca, daca aveti un somn mai agitat. Acest aspect poate fi rezolvat cu ajutorul unei huse care sa imbrace deopotriva salteaua si topper-ul.

Specialistii www.saltele-online.ro concluzioneaza faptul ca topper-ul pentru saltea este un produs util, daca iti doresti un confort sporit si o experienta de somn mai buna. Acestia recomanda topper-ele din spuma de memorie, deoarece sunt extrem de eficiente in imbunatatirea confortului si au un raport pret-calitate excelent. Daca nu esti pregatit inca sa schimbii salteaua, atunci un topper iti poate fi de un real ajutor pentru o perioada de timp.

Sursa: Saltele-online.ro

Etichete: , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.