Turistii pot colinda Bucurestiul in autobuze cu etaj

Scris de

Autobuze supraetajate pentru turistiTuristii romani si straini pot traversa Bucurestiul cu unul dintre cele patru autobuze supraetajate puse la dispozitie de Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB). Acest lucru este posibil de joi, in urma parteneriatului dintre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) si R.A.T.B.

Ruta pe care vor circula autobuzele pentru turisti cuprinde principalele puncte de interes pentru vizitatorii Capitalei. Traseul acestora va incepe la Piata Presei Libere si va continua cu Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kisellef si se va incheia tot la Piata Presei Libere.

Linia turistica va functiona zilnic, intre orele 10:00 si 22:00. Tarifele pentru transport variaza in functie de categoriile de varsta. Astfel, un adult va plati 25 de lei pentru un card de calatorie, iar copiii cu varste cuprinse intre sapte si 14 ani vor plati 10 lei. Copiii mai mici de sapte ani, care sunt insotiti de un adult, beneficiaza de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si poate fi cumparat chiar din autobuz.

Autobuzele sunt inscriptionate cu insemnele brandului national de turism pentru sporirea notorietatii Romaniei ca destinatie turistica.

Autor: Flori Vangu

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.