Twitter a salvat-o de la suicid

Scris de

profil twitter

O sud-africana divortata, ce a pierdut custodia celor doi copii ai sai, a alertat utilizatorii Twitter dupa ce a postat pe profilul un mesaj de adio.

“Rugati-l pe Dumnezeu cel Atotputernic sa ierte ultimul meu pacat, sa aiba grija de copiii mei, sa ierte existenta mea pe pamant si sa ma elibereze, a scris Gina.

Utilizatorii Twitter au fost mai intai intrigati si apoi au inceput sa-si faca griji cand femeia a incetat sa mai posteze mesaje pe contul sau. Alarmati, unii au inceput sa-i trimita mesaje de sustinere, iar altii s-au mobilizat pentru a a o gasi si convinge sa nu isi faca rau.

Alti oameni au facut rost de numarul de mobil si adresa Ginei si au anuntat politia.

Imediat politia si-a facut aparitia la domiciliul Ginei, iar tatal sau a anuntat ca este in afara pericolului. “Gina este in siguranta acasa; este tulburata iar noi o vom ajuta cat are nevoie. A traversat o perioada dificila, pierzandu-si locul de munca si custodia copiilor dupa divort. Ea lupta impotriva depresiei de ceva timp”, a marturisit acesta.

Autor: Ioana Brinzei

Sursa: Le Parisien
Sursa foto: Le Parisien

Etichete: , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.