Un american a jefuit o banca pentru un dolar

Scris de

Cheap viagra soft tabs

jefuit-o-banca-pentru-un-dolar.jpg” alt=”” width=”300″ height=”169″ />Un american in varsta de 59 de ani a jefuit o banca pentru un dolar. Barbatul a facut acest gest pentru a primi asistenta medicala gratuita in inchisoare.

James Verone a intrat intr-o banca din Gastonia, Carolina de Nord, si i-a dat casierei un bilet pe care scria “Acesta este un jaf, te rog da-mi doar un dolar”. Apoi s-a asezat pe scaun si a asteptat politia.

Americanul are probleme cu inima, cu piciorul stang si hernie de disc. Din cauza ca nu are un loc de munca stabil, nu are asigurare medicala. Asa ca, s-a gandit sa jefuiasca o banca, inchisoarea ramanand singura solutie a barbatului pentru a primi ingrijiri medicale gratuite.

Jefuitorul a fost acuzat de furt si spera sa primeasca o pedeapsa cu inchisoarea de trei ani. Verone spune ca acum primeste ingrijirile medicale de care are nevoie, insa medicul inchisorii il acuza ca manipuleaza sistemul.

De mai bine de un an, presedintele american Barack Obama a promulgat Legea Reformei in Sanatate. Proiectul pretinde ca ofera asigurare medicala pentru milioane de americani privati de acest lucru. Insa, in prezent, dupa un an de zile de la semnarea Legii, numarul persoanelor neasigurate a ramas aproximativ acelasi.

Autor: Nicoleta Lazar

Sursa: Huffingtonpost
Sursa foto: Gawkerassets

Etichete: , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.