Un nou tip de invatamant – CEFORA Business School

Scris de

CEFORA Busin

<div style=cialis for sale

ess School” width=”150″ height=”150″ />Tinerii care isi doresc un loc de munca, dar nu vor sa renunte la studii, au acum la dispozitie un nou sistem de invatamant dupa model francez.

CEFORA Business School este singura scoala de acest tip din Romania care ofera un program de studii de trei ani (Bac+3), ca in cazul unei facultati, dar cu un sistem in alternanta inovativ.

Noutatea sistemului vine din faptul ca, in primii doi ani, un student CEFORA beneficiaza de cursuri teoretice de specializare gratuite (doua saptamani/luna) in domeniul comercial si de un program de opt ore/zi de practica remunerata (doua saptamani/luna) in cadrul departamentului de vanzari al unei companii gazda. Al treilea an de studii este la distanta, pe o platforma e-learning, cu doua saptamani de seminarii cu prezenta obligatorie.
Scoala CEFORA ii pune in legatura pe studenti cu o companie-gazda, precum multinationalele BIC, Orange, Michelin, Cora sau Sephora.

Compania-gazda plateste studentului stagiul de practica in vanzari (bursa de studiu), dar si taxele de studiu la CEFORA Business School. In plus, stagiile de practica se pot finaliza cu un contract de munca.

“Acest ritm de formare in alternanta permite cursantilor sa puna in practica cunostintele dobandite la scoala. De asemenea, stagiul de practica reprezinta o ocazie de a incheia contracte fructuoase de viitor cu intreprinderile partenere”, declara Nicolas Combat, fondatorul scolii CEFORA.

Specializarea obtinuta la finalul celor trei ani este de “responsabil Afaceri Comerciale si Marketing International”.
In perioada de specializare, studentii vor indeplini sarcini specifice nivelului entry-level si treptat sarcini specifice nivelului middle management.

Diploma obtinuta este recunoscuta international si dublu certificata de catre grupul ESA Paris – una dintre cele mai renumite scoli de afaceri din Franta – si de catre CEFORA.

In plus, studentii care deja au absolvit o facultate sau cei care au facut doi ani de studii universitare economice pot veni la CEFORA sa urmeze doar anul trei pentru o diploma internationala de responsabil Afaceri Comerciale si Marketing International.

Georgeana Panturu, studenta in anul al doilea, declara ca a ales CEFORA Business School pentru ca “mi-a oferit, in primul rand un loc de munca. Un loc de munca nu pentru o luna, sau pentru o vara, ci pentru doi ani, timp in care capat experienta, invat multe lucruri noi si dobandesc contacte importante in mediul business. Apoi, am ales CEFORA pentru diploma recunoscuta la nivel european. Pentru toate lucrurile pe care le-am invatat la CEFORA, ar trebui sa am vreo cincidiplome, daca raportam cunostintele la o facultate traditionala.”

CEFORA Business School ofera tinerilor o diploma, un loc de munca si un start in cariera, beneficii pe care nu le au la o facultate de stat sau particulara.

“Dorinta noastra este de a prezenta o schema simpla, cunoscuta si recunoscuta, pe care ministerele implicate ar putea sa o accepte simplu si rapid. De ce sa ne complicam cand putem face totul mult mai simplu?”, afirma Nicolas Combat, fondatorul CEFORA Business School.

Inscrierile la scoala CEFORA se desfasoara pana pe 15 septembrie si 1 noiembrie. Detalii pe site.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.