Un sarman a inapoiat un inel cu diamant. Internautii i-au donat 100.000 $ pentru fapta sa

Scris de

Iata inca un motiv pentru a face fapte bune: un om a strazii a returnat un inel de logodna cu diamant, primit din greseala, iar pentru fapta sa a primit o suma de 100.000 de dolari, in urma unei campanii derulate pe internet.

Billy Ray Harris din Kansas City, Missouri, a descoperit inelul prin maruntisul pe care l-a adunat din cersit saptamana trecuta. Proprietara, Sarah Darling, nu si-a dat seama ca nu-l mai avea decat in ziua urmatoare. Ea il daduse jos temporar si il bagase in poseta. Unde a scotocit pentru a strange niste banuti pentru Harris cand a trecut pe langa el. Cand Sarah s-a dus intr-un suflet ziua urmatoare la el sa-si recupereze bijuteria, l-a gasit cu inel cu tot, pregatit sa il returneze. “Ma… simt in special norocoasa sa am acest inel acum. L-am iubit si inainte. L-am iubit atat de mult, dar acum il iubesc si mai mult”, a spus Darling la CNN. “Simt ca are o karma extraordinara”, a continuat ea.

Pentru a-si arata aprecierea, Darling si sotul sau, Bill Krejci, au initiat o campanie de strangere de fonduri pe Giveforward pentru Harris. Scopul original era ca la finele celor 90 de zile sa stranga 1.000 de dolari, dar dupa o saptamana deja se ajunsese la mai mult de 4.000 de donatii din intreaga lume.

Krejci spune ca Harris a gasit un apartament la demisol unde sa stea pentru o vreme. In acest moment s-au strans 132.000 de dolari si mai sunt 81 de zile pentru donatii.

Acum mergeti si faceti o fapta buna pentru un necunoscut. O sa va simtiti mult mai bine!…

Sursa: Mashable
Sursa foto: Mashable

Etichete: , , , , , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.