Unic in Romania: istoricul medical la un click distanta

Scris de

PacientBun fisa medicalaPacient Bun.ro, impreuna cu site-ul sora Doctor Bun.ro, vin cu un concept unic pentru Romania, posibilitatea de a-ti incarca fisa medicala online. Acum nu o sa mai ai grija hartiilor, fiecare set de analize, consultatie sau fisa de externare sunt stocate online si, in timp, vei avea intregul tau istoric medical la un click distanta. Vei stii exact unde si cand ai fost la ultima consultatie si, mai ales, care au fost rezultatele ei.

Si pentru ca totul sa fie si mai usor si sa nu mai pierzi timpul prin spitale, fisa ta medicala poate fi trimisa spre vizualizare medicilor activi din DoctorBun.ro – prima retea sociala profesionala a medicilor din Romania. Medicul care ti-a vizualizat fisa poate sa-ti spuna daca problemele pe care le ai sunt de competenta lui sau iti poate recomanda un alt specialist.

Cum functioneaza exact?

Pentru a-ti incarca fisa medicala trebuie sa-ti faci un cont pe PacientBun.ro, dupa care iti introduci datele din analize. Cand fisa este completata, o trimiti unui doctor. Datele pe care le introduci sunt confidentiale, nu pot fi vazute decat de tine si de medicii carora le trimiti fisa.

“Am creat acest sistem pentru a veni in sprijinul oamenilor care se simt ignorati de sistemul sanitar romanesc. Cred ca acesta idee are un potential considerabil de a imbunatati relatia pacient-medic din Romania”, spune Teodor Mincu, General Manager Flying Bits.

In plus, pe PacientBun.ro vei putea lua legatura cu oameni care au aceleasi probleme ca si tine, puteti schimba experiente si sfaturi.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , ,

EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.