Francezii impart harta Romaniei pe zone ale delicventei

Scris de

Jurnalistii cotidianului francez Le Figaro au impartit harta Romaniei pe zone si pe culori in functie de infractiunile pe care le comit romanii care ajung in Paris. Harta se doreste a fi un mic ghid care i-ar putea ajuta pe francezi sa previna eventualele infractiuni ale romanilor.

Infograficul explica din ce zone ale Romaniei provin clanurile mafiote care au speriat Marele Paris. Astfel, daca francezul afla ca noul sau ”prieten” de origine romana este din Fetesti cu siguranta isi va salva telefonul mobil. Daca romanul provine din Tandarei francezii trebuie sa isi ia masuri de precautie suplimentare pentru ca buzunarele lor sa nu fie expuse unor furturi si pentru a-si proteja telefoanele mobile.

Articolul este o urmare a politicii dure duse in ultima perioada de autoritatile franceze si de presa franceza impotriva romanilor. Ministrul de interne francez, Claude Gueant, anunta luni ca in Paris un delicvent din zece este roman. Astazi, seful politiei din Paris declara ca cersitul este interzis pe bulevardele pariziene.

Potrivit jurnalistilor de la Le Figaro cei mai multi delicventi romani provin din: Craiova, Fetesti, Buzau, Braila, Iasi, Neamt, Baia Mare, Tandarei, Constanta si Bucuresti.

harta zonele din care provin delicventii romani

Harta a fost impartita pe culori care indica infractiunile comise de cei mai multi romani. Trei dintre culori sunt chiar cele ale tricolorului nostru. Astfel, rosul indica escrocheriile cu carduri bancare si le apartine romanilor din Craiova, galbenul indica escrocherii caritabile realizate mai ales de catre bucuresteni.  Albastrul arata furturile din buzunare care sunt comise mai ales de romanii din Baia Mare, Neamt, Iasi, Craiova sau Tandarei. Culoarea verde indica furtul telefoanelor mobile si le corespunde romanilor din Neamt, Iasi, Buzau, Braila, Tandarei  sau Constanta.

Sursa: Le Figaro
Sursa foto: Le Figaro

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Comentarii (1)

 

  1. Cobra says:

    Niste nesimtiti!O natie de nesimtiti.Au dezvoltat orgiile sexuale si torturile inumane in nenorocitele ziduri ale unui Luvru plin de blesteme si pacate.Au dat lumii un mare monstru dictator Napoleon.Au beneficiat de planul Marsal ,iar azi sint impotriva acestora.Adevarat ai nostri fura portofele.Dar e vax pe linga furtul lor de spe mil euro:BRD GRUP S G,va spune ceva?Nu e problema sau scos prin dobinzile surcursalelor bancii mama,avem si noi unele in tara.Ani in urma ne aratau cu degetul k nu respectam minoritatile!Azi ei discrimineaza rromi!O natie ce a dezvoltat sarutul frantuzesc,asa k politicienii nostri dak au tupeu sa le arate dosul sa ne sarute cum stiu ei mai bine:frantuzesc!

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.