Fun Factz episodul al cincilea

Scris de

Este joi – este Fun Factz. Este momentul sa vedem cum altfel mai putem face juraminte atunci cand este vorba de ceva foarte serios si daca are sau nu rost sa mai jucam la lotto, printre altele. Iata informatiile de astazi:

1. Cercetatorii americani au calculat ca Mos Craciun trebuie sa viziteze 822 de case pe secunda pentru a imparti tuturor cadourile in Ajunul Craciunului, calatorind cu o viteza de 650 de mile pe secunda.

Nu inteleg. Nu asta face deja Mos Craciun?

2. Atunci cand faceau un juramant, romanii isi puneau o mana pe testicule.

Fiecare perioada pretuieste ceva: atunci testiculele, mai apoi Biblia, mai apoi inima. Sau am gresit ordinea? Ceea ce este mai important este faptul ca romanii atunci isi dadeau seama cu adevarat despre gravitatea unei probleme si ca lucrurile trebuie luate in serios. Ar fi fost interesant sa se fi pastrat acest obicei si in zilele noastre, iar noi, ca romani cu puternice influente latine, sa il fi folosit si in biserica in timpul ceremoniei religioase a unei casatorii. Singurul dezavantaj pentru unii barbati ar fi fost faptul ca atunci cand doreau sa-si reinnoiasca juramintele nu ar mai fi avut pe ce sa puna mana, pierzandu-si-le pe parcursul celor 25 de ani de tranzitie de la piatra la argint.

3. Atunci cand egiptenii au devastat Libia in secolul 13 i.H. au luat drept trofee 13,230 de penisuri ale inamicilor.

Cum ar fi aratat 13,230 de penisuri puse la gramada ca si piese exponate intr-un muzeu din Egipt? Ar fi o adevarata aventura vizuala, un drum de initiere pentru multe minti virgine, o demonstratie de vigurozitate peste care rar ar mai fi dat cineva. Intrebarea este: cine a luat aceasta decizie si cand? Dupa primul penis taiat? A fost o decizie luata in tabara cu o noapte inainte? Oare a fost macar cineva care si-a zis in minte: “That’s just gay, dude!”?

4. Sansele ca cineva sa moara in timp ce se duce sa isi cumpere un bilet lotto sunt mai mari decat ca acel cineva sa si castige.

Aceasta merge mana in mana cu: “Sansele ca cineva sa faca sex cu sotul sau sotia sunt mai mici decat ale sotului/sotiei sa faca sex cu altcineva”, “Sansele ca cineva sa manance inghetata pe care si-a cumparat-o sunt mai mici decat sansa ca cineva sa dea peste el/ea si sa ii dea inghetata pe jos”, “Sansele ca cineva sa moara in timp ce se duce spre un interviu sunt mai mari decat ca acel cineva sa fie chemat si la al doilea” si lista poate continua. Se numeste karma, iar karma e o catea.

5. Crima este singura infractiune a carei rata nu creste in timpul unei luni pline. Furtul, comportamentul neadecvat, insusirea bunurilor altei persoane, jaful armat, violenta verbala cat si fizica si violul sunt infractiuni a caror rata chiar creste pe luna plina.

Ideea de baza este ca nu veti fi omorate. Puteti merge linistite, doamnelor si domnisoarelor, intr-o noapte cu luna plina pentru ca veti ajunge acasa cu siguranta. Daca niciuna din cele enumerate mai sus nu va sperie atat de tare, plimbarile sub clarul lunii sunt chiar recomandate pentru eliminarea stresului. Ce mai inseamna in ziua de azi violenta verbala sau cea fizica? Insusirea bunurilor altei persoane sau violul? Asta ni se intampla constant si vine din partea celor care ne conduc. Asa ca, atata timp cat nu vom fi omorati, luna plina ramane o optiune pentru cei cu firi romantice.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.