Fun Factz – Episodul al doilea

Scris de

A venit momentul pentru inca o serie de lucruri pe care unii nu le stiau sau la care, probabil, nici nu s-au gandit vreodata. In seria de astazi vom vorbi despre rapiditatea cu care fac chinezii sex (sau poate totul se trage din faptul ca sunt multi?), despre efectul benefic al sexului si, pentru ca tot suntem la acest capitol, vom distruge un mit al “celui mai bun amant” si inca alte cateva lucruri amuzante si interesante, toate cu ajutorul Fun Factz.

Fara sa mai intarziem, intram in paine, cum se spune:

1. Daca populatia Chinei ar trece pe langa tine, in sir indian, acest sir nu s-ar termina niciodata datorita/din cauza ratei de reproducere.

A se observa ca este incert daca se poate folosi ”datorita” sau ”din cauza” atunci cand vine vorba despre rata de reproducere a Chinei. Momentan, populatia Chinei este estimata la 1,339,724,852 de locuitori (in noiembrie 2010), reprezantand 19% din totalul populatiei de pe glob. Ce inseamna asta? Daca cineva reuseste cumva sa trezeasca ura in sufletele tuturor locuitorilor din China, poate sa afirme linistit ca este urat/-a de 20% din globul pamantesc! De ce 20% si nu 19% cum am zis inainte? Avand in vedere rata de reproducere, pana va fi publicat acest articol probabil ca la recensamantul Chinei se va adauga inca 1%.

2. Barba unui barbat creste cel mai repede atunci cand el anticipeaza ca va face sex.

Cred ca tocmai s-a descoperit metoda principala de a afla daca sotul isi inseala nevasta. Atunci cand acesta se barbiereste prea des, cu siguranta are o aventura care implica si sex. Aceasta informatie poate fi daunatoare companiilor producatoare de detergent (rujul pe gulerul camasii nemaifiind principala problema), dar benefica in acelasi timp pentru companiile producatoare de aparate/lame de ras. Urmatoarea reclama la TV va fi: Noul aparat de ras X – vei arata atat de bine incat nu-i va pasa ca o inseli!

3. Un studiu a aratat ca cei mai buni amanti/parteneri de sex sunt ”computer geeks” (fanaticii calculatorului), 82% dintre acestia sustinand ca ii intereseaza mai mult placerea partenerei decat placerea personala.

Cine se gandea la asa ceva? Cu siguranta nu femeile care ii numesc in toate felurile pe cei care si-au gasit pasiunea in ale IT-ului. Daca se va comporta cu tine ca si cu desktop-ul personal, atunci cu siguranta vei avea parte de o experienta pe cinste: te vei simti upgraded precum Beyonce cel putin o data la 2-3 luni (iar cand se vorbeste despre IT upgrade, se vorbeste serios), va stii intotdeauna pe ce butoane sa apese atunci cand vrea sa te ”aprinda”, atunci cand esti prea ”aprinsa” si trebuie sa te ”stinga”, va stii intotdeauna atunci cand ceva nu este in regula dupa sunetele pe care le scoti; vei avea libertate pentru ca orice computer geek stie ca e nevoie de ”aerisire” pentru un sistem suprasolicitat, iar exemplele pot continua. Nu mai stati pe ganduri, atacati acum!

4. Pisica se gudura la picioarele oamenilor nu numai din afectiune, dar si pentru a-si marca teritoriul cu ajutorul unor glande aflate in jurul fetei. Coada si labutele, de asemenea, poarta mirosul acesteia.

Foarte probabil iubitorii de pisici se vor intrista gandindu-se ca 50% din momentele in care pisica lor le arata afectiune, ea de fapt isi urmarea agenda, mai precis aceea de a controla lumea in urmatorii 10 ani. S-a facut si un film pe aceasta tema, dar din cauza abordarii copilaroase nu a fost luat in serios, iar planul pisicilor este in plina evolutie. Iubitorii de caini in schimb ar trebui sa se bucure ca animalul lor preferat nu isi marcheaza si stapanul in acelasi mod in care isi marcheaza teritoriul. Exista posibilitatea ca unii dintre barbati sa se fi prins de acest truc si sa il aplice cu iubitele lor, pentru ca e plina strada de barbati care se ”freaca” de partenerele lor. La fel, ar trebui sa ne multumeasca faptul ca nu au preluat si alte obiceiuri de la caini.

5. Atunci cand te uiti la cineva pe care il iubesti, pupilele ti se dilata; acelasi lucru se intampla si-atunci cand te uiti la cineva pe care il urasti.

De-a dreptul tragic! Nu vom sti niciodata adevarul.

Sursa: Renne
Sursa foto: Renne

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

NemiraNemira
EscapeReality Escape Rooms

Lasa un comentariu

Va rugam sa comentati la subiect si sa nu ii jigniti pe ceilalti interlocutori. In caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Va multumim.